Musical Szilveszter Jegyek 2018

Ft60 000 Ft

Jegyár:

Felnőtt: 60 000 Ft/fő, vagy 191 Euro / fő
Gyerek: 0 – 5 éves: díjmentes 0 Ft.
6 -13 éves: 30 000 Ft/fő vagy 95 Euro/ fő
14 év felett: 60 000 Ft/fő vagy 191 Euro / fő

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kategóriák: , SKU: MSSZ-0150 Címkék:

Leírás

Musical Szilveszter 2018

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében!

Látványos, egyedülálló revü várja vendégeinket világslágerekkel, latin zenével és musicalrészletekkel. Sztárvendégünk Franciaországból Kaël és Emma REY, mögöttük pedig a show táncosai teszik felejthetetlenné a műsort és az estét. Tavaly a magyarok mellett 19 ország vendégei élvezték a produkciót.
Gálavacsora, egész éjjel korlátlan koktél- és töményital fogyasztás a koktélbárban, fantasztikus élő zenei program, a Budapest Marriott Hotel üvegfalú bálterméből pedig káprázatos a kilátás a budai várra. Ilyen ajánlat kizárólag nekünk van szilveszterre!

Program (amely bővülhet, változhat)

Musical Szilveszter 2018. december 31-én,
a Budapest Marriott Hotel első emeleti termeiben
cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Marriott Hotel Bálterem

Kapunyitás: 19:45
Welcome drink
Szilveszteri Gálavacsora 20:00 – 22:30  (a választékot kérjük olvassa el a Gálavacsora címszó alatt)
Tánc 21:30
Musical program: 23:00
Újévi koccintás
Újévi falatok
Záróra: 04:00

Koktélbár: 21:00 – 04:00 Minden ital korlátlanul és külön térítés nélkül!! (Az alkoholos, valamint alkoholmentes italok részletes felsorolása a Gálavacsora menüpontban olvasható)

Az éjszaka dívája: Emma Rey

Sztárvendég énekesünk: Kaël

Kaël több párizsi musical produkció vezető szereplője, de alapvetően pop-rock énekesként tartja számon őt a szakma. Partnere, az ugyancsak francia Emma Rey végigjárta az énekesek szokásos útját, zenei tanulmányai után vokálozott, majd szólókarrierjét építi. A két énekes latin zenéből (Ricky Martin, Enrique Iglesias, Rihanna, Glória Estephan, stb.) állította össze programját, de más dallamokat is betettek műsorukba.

A tánckar: Budapest Táncművészeti Stúdió (BTS)

A Budapest Táncművészeti Stúdió táncosai bárhol lépnek fel, elvarázsolják a közönséget, reméljük szilveszterkor sem lesz másként. (Koreográfus: Bogdán Péter)

Zenekar: Elixir Showband

Zenekarunk, az Elixir Showband minden második hónapban külföldön játszik azaz minimum 180 fellépésük van évente! Első alkalommal kaptak meghívást a Musical Szilveszter szervezőitől, fergeteges zenei programot ígértek. (Zenekarvezető: Gyurics Tamás)

2018. december 31-én,
a Budapest Marriott Hotel első emeleti Budapest báltermében
cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

JEGYÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:
A belépőjegyet a Rózsa PR Ügynökséghez megérkezett átutalás, vagy készpénzfizetés után lehet átvenni: 1., vagy 2.
1., a Rózsa PR Ügynökség Kft. irodájában munkanapokon 10:30-18-óráig, 2018. december 10-ig,
cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A. Mobil: + 36 30 948 9638
vagy
2., a rendezvény napján 2018. december 31.-én este 19:30 –tól, a helyszínen – Budapest Marriott Hotel első emeletén a bálterem bejáratánál. Kérjük a Banki átutalásról szóló igazolást kinyomtatva hozza magával. Az eredeti számlát a belépőjegyekkel együtt a helyszínen, hoszteszeinktől veheti át.

A belépőjegy a Musical Szilveszter rendezvényre egy személy részére, egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyértékesítőnél vásároljon, jegyét fénymásolni, vagy más módon reprodukálni ne engedje, mert a hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárás indul. Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására vagy cseréjére nincs lehetőség. A jelen tájékoztatóban rögzített, általánosan alkalmazandó szabályokat a jegy birtokosa a Rendezvényre történő belépéssel elfogadja.

A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt! A Rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A Rendező a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a Rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja és ilyen esetben a rendezőség kártérítésre nem kötelezhető. A bál nyilvános, az ott készült képi felvételek szabadon, előzetes felkérés és jóváhagyás nélkül, személyiségjogi és anyagi követelések kizárásával publikálhatók. A rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen bármely látogató feltűnhet, aki semmilyen követeléssel nem élhet a rendezővel, szervezőkkel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználójával szemben. A Rendezvényszervező fenntartja az estleges műsor- és programváltozás jogát. A Rendezvény elmaradása esetén a jegyek a Rendezvényszervező által megadott helyszínen és jogvesztő határidőben válthatók vissza. Más esetekben a jegy cseréjére és visszaváltására nincs mód. A visszaváltás részleteiről a látogató a Rendezvényszervezőnél tájékozódhat a www.musicalszilveszter.hu weboldalon. A látogató a jegy árán kívül nem léphet fel semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a Rendezővel, szervezővel, jegyértékesítővel szemben. A rendezvénynek helyt adó Budapest Marriott Hotel csak a ruhatárban elhelyezett kabátokért vállal felelősséget! Értéktárgyak elhelyezésére a szálloda recepcióján, a széfekben van lehetőség. A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt!

A rendezvényen 10 fős körasztalok vannak. A belépőjegyen az az asztalszám szerepel, amelyikhez Önnek helyet foglaltunk. A helyfoglalás asztalszámra vonatkozik, azon belüli ültetés (székszám) nincs, az ülőhely elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A koktélbár 21:00-kor nyit. A Musical Szilveszter rendezvényen, a bálteremben és a koktélbárban felkínált italok a bál teljes ideje alatt korlátlanul és külön térítés nélkül fogyaszthatóak, minden más rendelést a szálloda árjegyzéke alapján kérünk kifizetni!

Rendezvényszervező: a Musical Szilveszter rendezője (információ):
Rózsa PR Ügynökség Kft. (cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A)
Mobil: +36 30 948 9638
E-mail: media@rozsapr.hu
www.musicalszilveszter.hu

Esemény részletei

Dátum: 2018-12-31

Kezdési idő: 19:45 p.m.

Befejezési idő 04:00 a.m.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Koordináták: 39.4692, 0.3162

Megközelítés: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Telefon: +36 30 948 9638

E-mail cím: media@roszapr.hu