Musical Szilveszter Jegyek 2019. december 31.

 

 

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kategóriák: , SKU: MSSZ-020191 Címkék:

Leírás

Musical Szilveszter 2019. december 31.

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel első emeleti Grand Budapest báltermében!

Csinos táncosok, csillogó kosztümök, látványos revü, sztárénekesek és egy fantasztikus élőzenekar – műsor estétől, a vendégek tánca pirkadatig.
Négyfogásos, felszolgált, különleges Gálavacsora , majd éjféli menüsor. A welcome és éjféli pezsgőről mi gondoskodunk, a koktélbár italsora pedig a whiskytől az ásványvízig korlátlanul fogyasztható egész éjszaka.
Évente 15-25 országból érkeznek vendégeink, akiket az ötcsillagos szálloda egyedülálló bálteremében fogadunk. Az óriási üvegfal mögött a Duna és az UNESCO világöröksége, a fényárban úszó budai vár teszi felejthetetlenné az éjszakát. Áraink az összes szolgáltatást és adót tartalmazzák!

Program (amely bővülhet, változhat)

Musical Szilveszter 2019. december 31-én,
a Budapest Marriott Hotel első emeleti termeiben
cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Kapunyitás: 19:45
Welcome drink
Szilveszteri Gálavacsora 20:00 – 22:30 
Tánc 21:30
Musical program: 23:00
Újévi koccintás
Újévi falatok
Záróra: 04:00

Koktélbár: 21:00 – 04:00 Minden ital korlátlanul és külön térítés nélkül!! (Az alkoholos, valamint alkoholmentes italok részletes felsorolása a Gálavacsora menüpontban olvasható)

Fellépők: Sári Évi és Károlyi Krisztián

     

Sári Évi – Vannak kitűnő énekesek, színészek és vannak olyanok, akikben a szakmai tudáshoz más is párosul! Sári Évi egyénisége, bája jelenti azt a pluszt, ami naggyá tette őt sok musical főszerepében; Mamma Mia, We Will Rock You, Apácashow, Vámpírok bálja, Sakk, stb.

Károlyi Krisztián – Felsorolni is nehéz, hány szerepet, köztük főszerepet énekelt és játszott a fiatal tenor, Károlyi Krisztián, legyen az pop, rock vagy musical. Hangterjedelme óriási, biztosak vagyunk abban, hogy a vendégek értékelni fogják talentumát.

A tánckar: Budapest Táncművészeti Stúdió (BTS)

Ötödik éve dolgozunk együtt a BTS táncosaival. Miért ragaszkodunk hozzájuk? Mert a közönség szereti a látványos revüt, ők pedig ebben a műfajban nagyon jók. (Koreográfus: Bogdán Péter)

Zenekar: ZERO Music Band

A Zero Music Band évek óta szórakoztatja a nemzetközi és a hazai vendégeket a retrótól a napjaink világsikereiig terjedő repertoárjukkal.

Musical Szilveszter 2019. december 31-én,
a Budapest Marriott Hotel első emeleti Grand Budapest báltermében
cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

JEGYÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:
A belépőjegyet a Rózsa PR Ügynökséghez megérkezett átutalás, vagy készpénzfizetés után lehet átvenni: 1., vagy 2.
1., a Rózsa PR Ügynökség Kft. irodájában munkanapokon 14-18-óráig, 2019. december 10-ig,
cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38. előzetes telefonegyeztetés után (mobil: + 36 30 948 9638 )
vagy
2., a rendezvény napján 2019. december 31.-én este 19:30 –tól, a helyszínen – Budapest Marriott Hotel első emeletén a bálterem bejáratánál. Kérjük a Banki átutalásról szóló igazolást kinyomtatva hozza magával. Az eredeti számlát a belépőjegyekkel együtt a helyszínen, hoszteszeinktől veheti át.

A belépőjegy a Musical Szilveszter rendezvényre egy személy részére, egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyértékesítőnél vásároljon, jegyét fénymásolni, vagy más módon reprodukálni ne engedje, mert a hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárás indul. Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására vagy cseréjére nincs lehetőség. A jelen tájékoztatóban rögzített, általánosan alkalmazandó szabályokat a jegy birtokosa a Rendezvényre történő belépéssel elfogadja.

A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt! A Rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A Rendező a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a Rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja és ilyen esetben a rendezőség kártérítésre nem kötelezhető. A bál nyilvános, az ott készült képi felvételek szabadon, előzetes felkérés és jóváhagyás nélkül, személyiségjogi és anyagi követelések kizárásával publikálhatók. A rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen bármely látogató feltűnhet, aki semmilyen követeléssel nem élhet a rendezővel, szervezőkkel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználójával szemben. A Rendezvényszervező fenntartja az estleges műsor- és programváltozás jogát. A Rendezvény elmaradása esetén a jegyek a Rendezvényszervező által megadott helyszínen és jogvesztő határidőben válthatók vissza. Más esetekben a jegy cseréjére és visszaváltására nincs mód. A visszaváltás részleteiről a látogató a Rendezvényszervezőnél tájékozódhat a www.musicalszilveszter.hu weboldalon. A látogató a jegy árán kívül nem léphet fel semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a Rendezővel, szervezővel, jegyértékesítővel szemben. A rendezvénynek helyt adó Budapest Marriott Hotel csak a ruhatárban elhelyezett kabátokért vállal felelősséget! Értéktárgyak elhelyezésére a szálloda recepcióján, a széfekben van lehetőség. A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt!

A koktélbár 21:00-kor nyit. A Musical Szilveszter rendezvényen, a bálteremben és a koktélbárban felkínált italok a bál teljes ideje alatt korlátlanul és külön térítés nélkül fogyaszthatóak, minden más rendelést a szálloda árjegyzéke alapján kérünk kifizetni!

Rendezvényszervező: a Musical Szilveszter rendezője (információ):
Rózsa PR Ügynökség Kft. (cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38. 1 em, 130 )
Mobil: +36 30 948 9638
E-mail: media@rozsapr.hu
www.musicalszilveszter.hu

Esemény részletei

Dátum: 2019-12-31

Kezdési idő: 19:30 p.m.

Befejezési idő 04:00 a.m.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Koordináták: 39.4692, 0.3162

Megközelítés: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Telefon: +36 30 948 9638

E-mail cím: media@roszapr.hu