„Elfogadom, hogy a Rózsa PR Ügynökség Kft. (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.) által a  www.rozsapr.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.”

Musical Szilveszter 

 1. december 31-én,
  a Budapest Marriott Hotel első emeleti Budapest báltermében
  cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

A  www. rozsapr.hu weboldalon kitöltött, valamint az email útján küldött jelentkezés ajánlatunk elfogadásának, azaz megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

 • A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.
 • Átutalásos fizetésnél a banki beérkezés napjára, készpénzfizetéskor a jegyátvétel napjára állítjuk ki a számlát. A számlát a jegyátvételkor adjuk át.
 • A már átutalt/befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
 • A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni!
 • A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt!

JEGYÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

A belépőjegyet a Rózsa PR Ügynökséghez megérkezett átutalás, vagy készpénzfizetés után lehet átvenni: 1., vagy 2.

1., a Rózsa PR Ügynökség Kft. irodájában munkanapokon 10-18-óráig, 2017. december 16-ig, cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A. Mobil: 00 36 30 948 9638

vagy

2., a rendezvény napján 2017. december 31.-én este 19:30 –tól, a helyszínen – Budapest Marriott Hotel első emeletén a bálterem bejáratánál. Kérjük a Banki átutalásról szóló igazolást kinyomtatva hozza magával. Az eredet számlát a belépőjegyekkel együtt a helyszínen, hoszteszeinktől veheti át.

Budapest Marriott Hotel cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

 

„Musical Szilveszter” rendezője (információ, jegyrendelés, jegyátvétel):
Rózsa PR Ügynökség Kft. Iroda és postacím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.

Bankszámlaszámaink:

 • Forint / HUF:
  Bankszámlaszámunk: 11702036-20615888-00000000 
  IBAN: HU65 1170 2036 2061 5888 0000 0000
  SWIFT: OTPVHUHB
  OTP BANK NYRT. (cím: 1027 Budapest, Margit krt. 8-10.)
 • EURO Bank account number:
  IBAN: HU5010918001-00000028-67820007
  SWIFT: BACXHUHB
  UniCredit Bank Hungary Zrt. (address: Szabadság tér 5-6., 1054 Budapest – Hungary)

 

A rendezvényen 10 fős körasztalok vannak.

A belépőjegyen az az asztalszám szerepel, amelyikhez Önnek helyet foglaltunk. A helyfoglalás asztalszámra vonatkozik, azon belüli ültetés (székszám) nincs, az ülőhely elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Jegyrendelési sorrendben töltjük fel az asztalokat. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 72 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy a fenti jegyvásárlási lehetőségen szíveskedjenek megvásárolni a jegyeket.

FONTOS! Átutalásos fizetés esetén csak a legkésőbb 2017.12.18-án elindított átutalásokat tudjuk fogadni. 2017.12.19-től, csak ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS után (mobil:+36 30 948 9638) van lehetőség jegyrendelésre! A rendezvény előtt 48 órán belül foglalni a foglaltság függvényében lehet telefonon.

A belépőjegy a Musical Szilveszter rendezvényre egy személy részére, egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyértékesítőnél vásároljon, jegyét fénymásolni, vagy más módon reprodukálni ne engedje, mert a hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárás indul. Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására vagy cseréjére nincs lehetőség. A jelen tájékoztatóban rögzített, általánosan alkalmazandó szabályokat a jegy birtokosa a Rendezvényre történő belépéssel elfogadja.

A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt! A Rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A Rendező a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a Rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja és ilyen esetben a rendezőség kártérítésre nem kötelezhető. A bál nyilvános, az ott készült képi felvételek szabadon, előzetes felkérés és jóváhagyás nélkül, személyiségjogi és anyagi követelések kizárásával publikálhatók. A rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen bármely látogató feltűnhet, aki semmilyen követeléssel nem élhet a rendezővel, szervezőkkel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználójával szemben. A Rendezvényszervező fenntartja az estleges műsor- és programváltozás jogát. A Rendezvény elmaradása esetén a jegyek a Rendezvényszervező által megadott helyszínen és jogvesztő határidőben válthatók vissza. Más esetekben a jegy cseréjére és visszaváltására nincs mód. A visszaváltás részleteiről a látogató a Rendezvényszervezőnél tájékozódhat a www.rozsapr.hu  weboldalon. A látogató a jegy árán kívül nem léphet fel semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a Rendezővel, szervezővel, jegyértékesítővel szemben. A rendezvénynek helyt adó Budapest Marriott Hotel csak a ruhatárban elhelyezett kabátokért vállal felelősséget! Értéktárgyak elhelyezésére a szálloda recepcióján, a széfekben van lehetőség. A rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői, vagy nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt!

A rendezvényen 10 fős körasztalok vannak. A belépőjegyen az az asztalszám szerepel, amelyikhez Önnek helyet foglaltunk. A helyfoglalás asztalszámra vonatkozik, azon belüli ültetés (székszám) nincs, az ülőhely elfoglalása érkezési sorrendben történik. 

A koktélbár 21:00-kor nyit. A Musical Szilveszter rendezvényen, a bálteremben és a koktélbárban felkínált italok a bál teljes ideje alatt korlátlanul és külön térítés nélkül fogyaszthatóak, minden más rendelést a szálloda árjegyzéke alapján kérünk kifizetni!

Rendezvényszervező: a Musical Szilveszter rendezője (információ):
Rózsa PR Ügynökség Kft. (cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A)
Mobil: +36 30 948 9638
E-mail: media@rozsapr.hu

www.rozsapr.hu
www.musicalszilveszter.hu

Figyelem! 
Jegyeket a Musical Szilveszterre KIZÁRÓLAGOSAN
Rózsa PR Ügynökség, decembertől pedig a Rózsa PR Ügynökség és a Budapest Marriott Hotel árusít.